Овен  Денят е празен - не обещава нито големи успехи,

...
Овен  Денят е празен - не обещава нито големи успехи,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп! Крайно неприятен ден за половината зодии! Сериозни загуби и травми застигат

Овен 
Денят е „ празен ” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования, написа lamqta.com. 

Телец

Днес много ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревностни, въпреки че, в полза на истината, не цялото Ви безпокойствие е лишено от съображение. Въздържайте се от недомислени действия и отложете изясняването на връзките - през днешния ден можете да извършите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подобаващ за непланувани авансово занимания, които да издигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекомерно доста. Най-важното, което би трябвало да извършите е, да си осигурите положителни страсти.
 

Близнаци

Погрижете се за себе си: през днешния ден вероятността от болести и контузии е малко по-висока от нормалното. При Близнаците – деца, са вероятни съществени простуди. За останалото денят се подрежда добре: ще се справите с доста неща, във Вашето мнение ще се вслушват останалите, а в случай че възникне нужда, незабавно ще съумеете да получите помощ. Вероятно е превъзмогване на някакви отдавнашни различия, и оправяне на връзките след съществени пререкания. Ако сте настроени за опазване на мира, даже и най-неблагоприятните условия не могат да Ви попречат.
 

Рак

Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие. 
 

Лъв

И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои Ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията. На процедура през първата половина на деня ще Ви върви, само че по-късно въздействието на позитивните трендове ще тръгне към спад. Постарайте се да измененията нещо в своето жилище – и най-малката смяна ще докара до удобен резултат. 
 

Дева

Днес от душата Ви ще се смъкна някава тежест, обвързвана с персоналния Ви живот. Звездите Ви поучават, да избутате този тежък камък колкото се може по-далече, с цел да не може да бъде открит. Той повече няма да може да Ви тормози, а и на Вашите близки и другари такова богатство надали ще е нужно. 
 

Везни

Предстои Ви чувство за полет и вълшебна приказка, чийто воин ненадейно сте станали. Нищо няма да бъде в положение да скапе през днешния ден Вашето въодушевление. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „ Има и щастливци на този свят! ”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла злоба. Дай Боже повече такива дни. 
 

Скорпион

Не е най-подходящото време за дейна активност и за нови запознанства. Наслаждавайте се на това, които имате. Можете да се откажете от строгите правила и наставления, и да си позволите повече независимост. Добре е да извършите взаимоотношенията си с другите хора по-меки. Проявете повече толерантност и бъдете снизходителни към своите и непознати недостатъци. Не се стремете към цялостна искреност – точно потайността може да Ви помогне да запазите хармонита в нарушените контакти. Едновременно с това ще се ускорява интереса Ви към тайните, любопитни и загадъчни феномени.
 

Стрелец

Възможни са съществени загуби и не на смешка проблеми. Със своята нормална сила доста мъчно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, заради което няма да Ви е непотребна поддръжка. Проверените съдружници няма да Ви окажат помощ, само че ще Ви зарадва доста обстоятелството, че на Ваша страна ненадейно ще застане доста авторитетен човек. Напрегнатост, чиито генезис и аргументи не да са ясни, ще участват в персоналните връзки и ще разрушават тяхната естетика. Ако бъдете по-внимателни, вероятно ще си дадете сметка, какво тъкмо нервира околните Ви.
 

Козирог

Към своя обичан човек и към всичко това, което приказва, с огромна доза песимизъм. Иначе рискувате да се увлечете по бягане по следващата дъга, и Вашата цялостна скорост ще се сблъска с бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите.
 

Водолей

През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности. 
 

Риби

Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР